KLIMliving hanglamp Moorea plat sfeerfoto

Onze passie voor verlichting

De afgelopen jaren wekte verlichting mijn interesse, nu zul je denken waarom verlichting? Ik vind dat verlichting de sfeer maakt in iedere ruimte!

KLIMliving hanglamp sfeerfoto chiloe

Woonstijlen bij KLIMliving

KLIMliving staat voor: klassiek, landelijk, industrieel en modern. Dit zijn diverse woonstijlen die vaak terugkomen in interieurs. Maar er bestaan natuurlijk nog veel meer interieurstijlen, denk hierbij aan retro, bohemian, hotel chique, scandinavisch en ga zo maar door.

Interieuradvies Klimliving Patricia Karreman

Interieuradvies op maat voor thuis en zakelijk

Ons enthousiasme voor interieurontwerp komt tot uiting in de op maat gemaakte adviezen die ze biedt voor zowel particulieren als zakelijke projecten, zoals kantoren, winkels, restaurants en andere bedrijfsruimtes. Haar doel is om een perfecte balans te creëren tussen functionaliteit, comfort en stijl,

Passie voor interieur in elke ruimte

Bij KLIMliving draait alles om de liefde voor het vak dat is duidelijk merkbaar in elk project wat we realiseren, of het nu gaat om een huiselijke omgeving of een zakelijk project. Wij streven ernaar om met creativiteit en expertise unieke en inspirerende ruimtes te creëren die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Waarom ik van mijn vak houd

Maar wat vind ik nu zo leuk aan het vak? Ik houd ervan om samen met mijn klanten te brainstormen en creaties op papier te zetten. Van ontwerp tot styling, de diversiteit in het werkt, maakt mijn werk bijzonder leuk.

Contact opnemen

Heb je vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me vrijblijvend een berichtje!